Vgradne omare v podjetju Venge d.o.o. vedno izdelamo po meri saj le tako dosežemo najboljši izkoristek prostora. Po meri narejene vgradne omare so primerne za v vsak prostor. Ne le, da vgradne omare omogočijo 100% izkoristek prostora, notranjost in zunanji videz omare si uredite po lastnih željah in zahtevah.

Vgradna omara ali garderobna soba je sestavljena iz notranjega in zunanjega vidnega dela. Za notranji del vgradnih omar lahko izbirate med tremi različnimi načini izdelave. In sicer kot klasična notranjost, sistem Uno ter Cornice. Za zunanji vidni del vgradnih omar pa izbirate med drsnimi vrati Raumplus ali običajnimi vratnimi krili.

Omara z drsnimi vrati je lahko vgrajena od zida do zida, od stranice do zida, od stranice do stranice. Vgradna omara je običajno narejena od tal do stropa, če pa so zahteve drugačne je omara narejena do želene višine. Vgradno omaro lahko postavite tudi kot pregradno omaro med dvema prostoroma.

Notranjost omar si uredite popolnoma po lastnih željah. Izbirate lahko med raznimi dodatki: Izvlečni obešalniki, obešalne palice, izvlečne police, predali na mehko zapiranje, obešalniki za hlače, kravatniki. Barvne kombinacije popolnoma prepuščamo vaši domišljiji. Na voljo so lesni dekorji, enobarvni dekorji, barvna stekla.

Drsna vrata – več:

Vgradne omare - več

spalnice / otroške sobe / predsobe / delovni prostor / dnevni prostor / kopalnice /mansarde / garderobne sobe / vgradne omare /

Kontakt

Venge d.o.o. Opekarska cesta 13,
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek-četrtek 8:00 - 18:00
Petek 8:00 - 15:00

Tel.: +386 1 428 97 25
Fax: +386 1 428 97 26
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

LOKACIJA

venge zemljevid