V naši ponudbi so na voljo različni pogoni za drsna vratavodila za drsna vrata in motorji  za drsna vrataDrsna vrata Venge so vzdržljiva in preprosta za uporabo. Izberete lahko lesena drsna vrata ali steklena drsna vrata, ki zavzamejo zelo malo prostora, kvaliteten mehanizem za drsna vrata pa zagotavlja nemoteno uporabo. 


Motor za drsna vrata – uporaba


Drsna vrata Venge so notranja drsna vrata in se lahko uporabljajo namesto klasičnih vrat in kot drsna vrata za omareMehanizem za drsna vrata je prilagojen prostoru, kjer želite namestiti drsna vrata, po meri pa izdelamo tudi okovje za drsna vrata in vodila za drsna vrata za omare. Po želji lahko namestimo tudi motor za drsna vrata, ki avtomatizira uporabo.


Motor za drsna vrata


Motor za drsna vrata nudi avtomatizacijo za vaša drsna vrata. Uporaba postane še bolj preprosta in udobna. Naši pogoni za drsna vrata se lahko prilagodijo vašim potrebam, saj naši motorji za drsna vrata za omare zagotavljajo varno in učinkovito uporabo v najrazličnejših okoljih. Pogon za drsna vrata vam bo prihranil dragocen čas in moderniziral vaša drsna vrata. Uporaba bo še bolj prijetna.  V ponudbi so različni pogoni za drsna vrata, ki bodo povsem zadovoljili vaše potrebe.


Vodila za drsna vrata


Naša vodila za drsna vrata so prilagodljiva različnim vrstam tal. Pri klasičnem sistemu se eno vodilo za drsna vrata vgradi v tla, drugo pa v strop ali zgornji del omare. Možna pa je tudi vgradnja po "air" sistemu, kjer se vgradi samo zgornje vodilo za drsna vrata.


Mehanizem za drsna vrata


Mehanizem za drsna vrata se lahko povsem prilagodi vašim željam. 

Drsna vrata – mehanizem:  Naši strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati najboljši mehanizem za drsna vrata, glede na težo vrat, stropno konstrukcijo in vrsto tal.

Drsna vrata – pogoni, drsna vrata – motorji: Če želite vaša drsna vrata avtomatizirati, je rešitev motor za drsna vrata. Skupaj z našimi strokovnjaki boste zagotovo izbrali najprimernejši motor za drsna vrata  glede na vaše zahteve.

Drsna vrata – vodila
: Vaša drsna vrata lahko vgradimo na klasičen način in vgradimo zgornja in spodnja vodila za drsna vrata, lahko pa se odločite zgolj za eno vodilo za drsna vrata


Motor za drsna vrata in pogoni za drsna vrata podrobneje:

spalnice / otroške sobe / predsobe / delovni prostor / dnevni prostor / kopalnice /mansarde / garderobne sobe / vgradne omare /

Kontakt

Venge d.o.o. Opekarska cesta 13,
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek-četrtek 8:00 - 18:00
Petek 8:00 - 15:00

Tel.: +386 1 428 97 25
Fax: +386 1 428 97 26
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

LOKACIJA

venge zemljevid